Gépértékesítés

Az elmúlt évtizedekben a Mátyás cégcsoport értékes tapasztalatokat szerzett az erdészeti speciális gépek - mind hegyvidéki, mind síkvidéki környezetben történő - üzemeltetésében és javításában.

A vezetőség úgy gondolta, hogy ezek birtokában, és több típusra a gyárakban tanult és vizsgázott szakembereire, a szerviz háttérre, és a felhalmozott tudásra alapozva elindítja új tevékenységét, a gépkereskedelmet.

2017 év elején a Mátyás kft. – mint ahogy erről rövid hírben a cég honlapján beszámolt – megszerezte a ROTTNE gépcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazását. A ROTTNE gépek a svéd gépgyártó, kiemelkedő ergonómiai megoldásokkal szerelt, nagy megbízhatósággal üzemeltethető gépei.

Fontos volt a kiválasztásnál, hogy minden vásárlói igény és szakmai szempont általuk teljesíthető legyen.

Érdeklődni: 70/520-6301 telefonszámon lehet

GÉPKATALÓGUSOK

Rottne katalógus

MALWA termékek


​​

Használt Gépek

Az elmúlt évtizedekben a Mátyás cégcsoport értékes tapasztalatokat szerzett az erdészeti speciális gépek – mind hegyvidéki, mind síkvidéki környezetben történő – üzemeltetésében és javításában.

A vezetőség úgy gondolta, hogy ezek birtokában, továbbá a gyárakban kiképzett és vizsgázott szakembereire, saját szerviz hátterére és a felhalmozott tudásra alapozva elindítja új tevékenységét, a gépkereskedelmet.

2017-ben a Mátyás Kft. megszerezte az általa kipróbált és teljes megelégedésére üzemeltetett svéd ROTTNE gépcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát. Az immár 65 éves múlttal rendelkező márka forwarderei és harvesterei kiemelkedő ergonómiai megoldásokkal rendelkező, nagy megbízhatósággal és rendkívül alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető gépek.

2020-ban újabb márkákkal bővült a cég kínálata.

A szintén svéd Malwa gyár a gyérítések számára kínál kompakt, mégis nagy teljesítményű, megbízható, speciális forwardereket, harvestereket illeve kombi gépeket.

Az ismert és elismert LKT immár 50 éves gyártói tapasztalatára támaszkodva 2020-ban fejezett be egy nagyívű fejlesztési programot. A kor minden kihívásának eleget tevő új, modernizált széria forgalmazásával a szlovák gyártó a Mátyás Kft-t bízta meg.

A termékpalettát a Mátyásfa Kft. partnere, a cseh Reparoservis által gyártott Kapsen vasló teszi teljessé.

A forgalmazott új, illetve a használt gépekkel kapcsolatban érdeklődjön Kristofics Károlynál a 70/520-6301 telefonszámon, vagy Emailben: kristoficskaroly@matyasfa.hu.