Gépértékesítés

Az elmúlt évtizedekben a Mátyás cégcsoport értékes tapasztalatokat szerzett az erdészeti speciális gépek – mind hegyvidéki, mind síkvidéki környezetben történő – üzemeltetésében és javításában.

A vezetőség úgy gondolta, hogy ezek birtokában, továbbá a gyárakban kiképzett és vizsgázott szakembereire, saját szerviz hátterére és a felhalmozott tudásra alapozva elindítja új tevékenységét, a gépkereskedelmet.

A forgalmazott új, illetve a használt gépekkel kapcsolatban érdeklődjön Mátyás Csabánál a 20/579-6833 telefonszámon, vagy Emailben: matyascsaba@matyasfa.hu.


​​

Használt Gépek

2016-ban a Mátyás Kft. megszerezte az általa kipróbált és teljes megelégedésére üzemeltetett svéd ROTTNE gépcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát. Az immár 65 éves múlttal rendelkező márka forwarderei és harvesterei kiemelkedő ergonómiai megoldásokkal rendelkező, nagy megbízhatósággal és rendkívül alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető gépek.

10.png

2020-ban újabb márkákkal bővült a cég kínálata.

A szintén svéd Malwa gyár a gyérítések számára kínál kompakt, mégis nagy teljesítményű, megbízható, speciális forwardereket, harvestereket illeve kombi gépeket.

11.jpg

Az ismert és elismert LKT immár 50 éves gyártói tapasztalatára támaszkodva 2020-ban fejezett be egy nagyívű fejlesztési programot. A kor minden kihívásának eleget tevő új, modernizált széria forgalmazásával a szlovák gyártó a Mátyás Kft-t bízta meg.

12.png

Ugrás az LKT gyár magyar nyelvű honlapjára itt (FELTÖLTÉS ALATT!).

A termékpalettát a Mátyásfa Kft. partnere, a cseh Reparoservis által gyártott Kapsen vasló teszi teljessé.

13.png

A forgalmazott új, illetve a használt gépekkel kapcsolatban érdeklődjön Mátyás Csabánál a 20/579-6833 telefonszámon, vagy Emailben: matyascsaba@matyasfa.hu.